اعضا > مرکز آموزش > نحوه کارکرد با پرتال کاربران و سیستم مانیتورینگ > لیست مانیتورینگ > انواع مانیتورینگ سرور

انواع مانیتورینگ سرور

سیستم سرور پینگ به گونه ای طراحی شده است که شما می توانید پروتکل های مختلف را مانیتور و بررسی نمایید.
در بخش افزودن مانیتورینگ گزینه ای به نام نوع مانیتورینگ وجود دارد که از طریق آن می توانید مانیتورینگ مدنظر خودتان را انتخاب نمایید.

HTTP, HTTPS
بررسی پروتکل HTTP وب سایت  که مقدار پورت پیشفرض آن 80 می باشد. این نوع مانیتورینگ این امکان را برای شما فراهم می کند که وب سرویس وب سایت یا سرور خودتان را مانیتور نمایید. همچنین در سرور پینگ گزینه ای به نام جستجو متن مورد نظر در سورس HTML وجود دارد که با تنظیم نمودن آن می توانید مطمئن شوید در بارگزاری صفحه متن مربوطه در سورس شما قرار دارد و در صورتیکه صفحه مورد نظر شما برای مانیتورینگ تغییر کرده باشد سیستم به شما هشدار می دهد که اطلاعات مربوطه همخوانی ندارد لذا این مورد برای آنان که اهمیت به وب سایت خودشان می دهند و برایشان مهم است که وب سایتشان هک شده است یا خیر بسیار مفید می باشد.

SMTP, SMTP SSL
بررسی وضعیت SMTP سرور و دریافت پاسخ صحیح از سوی SMTP Server صحت کارکرد این پروتکل می باشد. دغدغه اصلی مسئولان آی تی شرکت ها و سازمان ها عدم کارکرد ایمیل سرورهای خارجی برای ارسال می باشد. در شرایط امروزی شرکت ها معمولا یک ایمیل سرور داخلی دارند که با ایمیل سرور خارجی در ارتباط است لذا صحت کارکرد ایمیل سرور داخلی یا خارجی برای مسئول آی تی و شرکت پشتیبان آن ها بسیار مهم و ضروری است.

POP3, IMAP
همانند SMTP که پروتکل برای ارسال ایمیل است دریافت های ایمیل و صحت کارکرد صحیح سیستم دریافت کننده ایمیل نیز بسیار مهم است. سیستم مانیتورینگ سرور پینگ پروتکل های POP3 , IMAP را به صورت دقیق و تخصصی بررسی می کند و در صورت وجود مشکل هشدار مربوطه را برای مسئول مربوطه ارسال می نماید.

Ping
بررسی پاسخ های دریافتی در عملیات Ping کردن آدرس مربوطه که در صورتیکه PacketLoss برروی بستر شبکه وجود داشته باشد از طریق این موضوع می توانید از آن مطلع شوید و اقدام به رفع مشکل سیستم خودتان نمایید.

DNS
بررسی وضعیت DNS Server و رکورد های مربوطه که از طریق آن می توانید متوجه شوید آیا مشکلی برروی DNS Server وجود دارد و یا خیر. نکته مهم و کلیدی سیستم مانیتورینگ سرور پینگ مقایسه رکورد های A, Cname, MX , NS می باشد که در صورتیکه مقادیر با مقدار های تعریف شده از سوی شما یکی نمی باشند به شما هشدار ارسال می شود این موضوع کمک می کند تا از خطر DNS Hijacking جلوگیری کنید.


** هر کدام از انواع مانیتورینگ می توانند مقدار Timeout اختیار کنند لذا دقت کافی را در انتخاب زمان Timeout داشته باشید. در صورتیکه شبکه شما بسیار کند است سعی کنید Timeout را مقدار بالایی قرار دهید و یا درصورتیکه زمان زیادی بطول می انجامد که وب سایت شما بارگزاری شود و اطلاعات آن بسیار سنگین است این مقدار را مقدار بالایی قرار دهید تا به اشتباه خطای قطعی سایت یا سرور را از سوی مانیتورینگ دریافت ننمایید.
زمان پیشنهادی بین 5 الی 15 ثانیه می باشد.
آیا این پاسخ به شما کمک کرد؟
2 کاربر این را مفید یافتند 3 نظرات

در همین زمینه